تنور گازی خانگی

قیمت تنور گازی خانگی

تنور گازی خانگی

قیمت تنور گازی خانگی

نحوه پخت شیرینی نخودچی

از تنورگازی ۹۰کالا می توان برای پخت انواع شیرینی جات و نان و پیتزا استفاده کرد.

نحوه پخت شیرینی نخودچی

  • مواد لازم:

آرد نخود ۷۵۰ گرم ، روغن جامد ۳۰۰گرم ، پودرقند ۳۰۰گرم ، پودر هل ۱قاشق چای خوری.

روغن را با پودر قند کاملا همزده تا پوک شود و حجم آن دوبرابر شود. پودر هل را اضافه و آرد نخود را هم کم کم اضافه نموده خمیر را خوب ورز می دهیم بهتر است خمیر مایه ۱۲ ساعت استراحت کند اگر خمیر برای قالب زدن آماده نبود از چرخ گوشت رد می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید. برای خمیر نخودچی نباید از زرده تخم مرغ یا گلاب استفاده کرد چون خمیر بعد از پخت ترک می خورد خمیر را به قطر ۱سانت باز می کنیم و به صورت دلخواه قالب می زنیم سینی تنورگازی را کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی هارا در آن می چینیم.

شعله پایینی تنورگازی ۹۰کالا را ۱۵ دقیقه قبل از پخت با شعله پایین و حرارت ملایم زوشن و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار داده سپس شیرینی نخودچی را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه داخل تنورگازی می پزیم. شیرینی بعد از پخت باید کاملا داخل سینی سرد شود سپس از سینی جدا کنید اگر به صورت داغ جدا کنید پودر می شود.


نحوه پخت شیرینی نخودچی

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

تنورگازی ۹۰کالا برای پخت انواع کیک و شیرینی جات، پیتزا و غذا های کبابی مناسب می باشد.

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

  • مواد لازم:

شیر ولرم ۲/۵ لیوان ، تخم مرغ ۲عدد ، خمیرمایه ۲قاشق غذاخوری ، روغن مایع ۲/۳ لیوان ، وانیل کمی ، نمک کمی ، آرد مقدار لازم .


  • مواد لازم لایه میانی پیراشکی:

شیر ۲/۵ لیوان ، آرد ۷قاشق غذاخوری ، شکر ۷ قاشق غذاخوری ، گلاب کمی.

مواد میانی پیراشکی را قبل از پخت پیراشکی می پزیم تا سرد شود.


  • طرز تهیه مواد میانی پیراشکی:

آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مواد گلوله نشود سپس آن را روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. در آخر گلاب را اضافه کرده کمی هم زده و شعله را خاموش می کنیم.


  • طرز تهیه پیراشکی:

ابتدا شیر ولرم را با ۲قاشق خمیر مایه و ۲قاشق شکر مخلوط و به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در ظرف مناسب دیگری ۲عدد تخم مرغ  روغن مایع  وانیل  نمک و باقیمانده شکر مخلوط کرده و بعد مخلوط شیر و خمیر ماسه عمل آمده را اضافه کرده و هم می زنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم خمیر باید شل باشد.

خمیر را چرب کرده و داخل کاسه مناسب به مدت ۲ساعت استراحت می دهیم. وقتی خمیر استراحت کرد و حجم آن دوبرابر شد ان را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به قطر ۱ سانت باز می کنیم و آن را به صورت نواری به ۶ قسمت مساوی و مواد میانی را با قیف روی خمیر نواری می ریزیم و یک طرف خمیر را روی دیگر آن تا کرده و لبه های آن را با دست فشار می دهیم تا مواد بیرون نریزد. خمیر ها را رول کرده و داخل سینی تنورگازی چرب شده می چینیم و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم. در این میان تنورگازی را با حرارت ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را هم در جای خود قرار می دهیم تا تنورگازی گرم و اماده پخت باشد. خمیر ها را با زرده تخم مرغ و کنجد رومال کرده و داخل تنورگازی با شعله و حرارت ملایم به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزیم.

 

طرز تهیه پیراشکی حلزونی

طرز تهیه نان شیرمال

تنورگازی ۹۰کالا را ۱۵ دقیقه قبل از پخت به صورت ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را در جای خود قرار می دهیم تا تنورگازی کاملا گرم شود.

طرز تهیه نان شیرمال

  • مواد لازم:

آرد سفید ۶لیوان ، شیر ولرم ۲لیوان ، خمیر ۲قاشق غذاخوری ، نمک ۲قاشق مرباخوری ، تخم مرغ ۲عدد  کره ۱۰۰گرم ، شکر ۱قاشق غذاخوری ، کنجد برای رومال.


  • طرزتهیه نان شیرمال:

ابتدا برای اماده کردن خمیرمایه شیر را به همراه شکر و پودر خمیر مایه فوری داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقهدر جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید. سپس آرد را به همراه نمک و کره نرم شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم حالا خمیرمایه و آب ولرم را اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم وقتی وقتی خمیر جمع شد با دست ورز می دهیم خمیر باید چسبندگی کمی داشته باشد. مراقب باشیم بیش از حد سفت نشود که نان ها بعد از پخت سفت و خشک می شوند بعد ازاینکه ۱۰ دقیقه خمیر را با دست ورز دادیم در ظرف گود و جادار چرب شده قرار داده و روی آن را پوشانده و به مدت ۲ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا حجم آن دوبرابر شود. بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد آن را روی سطح کار با دست چرب کمی ورز می دهیم تا پفش بخوابد. سینی تنورگازی را چرب کرده و خمیر هارا به صورت سلیقه ای به صورت نان های کوچک یا در صورت تمایل قالب می زنیم قطر خمیر در هر صورت باید ۱ سانتی متر باشد. درضمن حالت خمیر را با دستمال حرارتی می پوشانیم و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم بعد ازاینکه خمیر استراحت کرد روی خمیر را با زرده تخم مرغ و مقداری کنجد رومال می کنیم . سپس خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون تنورگازی قرار می دهیم تا نان شیرمال اماده شود.


 

طرز تهیه نان شیرمال

طرز تهیه تیتاب خونگی

قبل از شروع کار شعله ی پایینی تنورگازی ۹۰کالا را که برای پخت انواع کیک و شیرینی جات کاربردد دارد با حرارت ملایم روشن می کنیم تا پخت با کیفیت تری داشته باشیم.

طرز تهیه تیتاب خونگی

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد  روغن مایع یک چهارم لیوان  شیر نصف لیوان  آرد سفید شیرینی یک و نیم لیوان  شکر نصف لیوان  پودر کاکائو ۱ قاشق عذا خوری  بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری  وانیل نوک قاشق چایخوری  شکلات صبحانه  خامه شکلاتی.

  • طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید سپس با دور تند هم زن برقی آنقدر تخم مرغ ها و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود در مرحله بعد روغن را به مواد اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس شیر ولرم را به این مخلوط اضافه کنید ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با هم زن برقی هم بزنید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید سپس کم کم و طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک از یک جهت هم بزنید ۳ قاشث از مایه کیک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا مایه کاکائویی را داخل قیف بریزید ۱ قالب مستطیل با ابعاد حدود ۲۰ در ۳۰ را انتخاب کنید کف قالب را چرب و کاغذ روغنی پهن کنید حالا مایه کیک میریزیم و روی آن را کاملا صاف کنید حالا مایع کاکائو را با قیف به صورت مورب دال بوری یا به شکل دلخواه روی مواد داخل قالب بریزید و سینی را روی چدن تنورگازی قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید بعد از پخت شعله بلایی تنورگازی را هم با شعله کم به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.

 

طرز تهیه تیتاب خونگی